Išplėstinė paieška
 
 
 
Pradžia>Biologija>Rauginto pieno mikrobiologinė analizė ir galimi mikrobinių gedimų sukėlėjai
   
   
   
naudingas 0 / nenaudingas 0

Rauginto pieno mikrobiologinė analizė ir galimi mikrobinių gedimų sukėlėjai

  
 
 
1234567
Aprašymas

Raugintas pienas ir jo produktai. Paprastas rūgusis pienas. Jogurtas. Acidofilinis pienas. Kumysas. Kefyras. Rauginto pieno gėrimų ydos.

Rašto darbo duomenys
Tinklalapyje paskelbta2008-01-25
DalykasBiologijos namų darbas
KategorijaBiologija
TipasNamų darbai
Apimtis4 puslapiai 
Literatūros šaltiniai3
Dydis11.64 KB
Autoriusgeras dėdė
Viso autoriaus darbų90 darbų
Metai2006 m
Klasė/kursas1
Mokytojas/DėstytojasI. Mačionienė
Švietimo institucijaKauno kolegija
Failo pavadinimasMicrosoft Word 2006_12_14_21_04_33_mikrobiologija [speros.lt].doc
 

Panašūs darbai

Komentarai

Komentuoti

 

 
[El. paštas nebus skelbiamas]

 
 
  • Namų darbai
  • 4 puslapiai 
  • Kauno kolegija / 1 Klasė/kursas
  • I. Mačionienė
  • 2006 m
Ar šis darbas buvo naudingas?
Taip
Ne
0
0
Pasidalink su draugais
Pranešk apie klaidą