Šperos.lt > Biologija > Mikrobiologija (4)

Mikrobiologija (4)

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.9
  (
2
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Konservavimo pagrindai. Pieno ir pieno produktų mikrobiologija. Mikrobų patekimo į pieną keliai. Mikrobų dauginimosi piene fazės. Normali pieno mikroflora. Surinkto pieno kokybės rodikliai. Geriamojo pieno grietinėlės mikrobiologija. Raugai. Jų rūšys. Rauginto pieno ir jo produktų mikrobiologija. Raugintų pieno produktų mikrobiologijos kontrolė. Sviesto mikrobiologija. Fermentinių sūrių gamyba. Mikroorganizmų augimo dinamika sūrių augimo metu. Paviršiaus ydos. Mikrobiologinė kontrolė. Mėsa. Mėsos šviežumo nustatymas ir gedimo įvertinimas. Sūrymo mikroorganizmai (MO) ir jų įtaka. Sūdytų produktų gedimai. MO kitimo dėsningumai dešrų gamybos metu. MO kultūrų panaudojimas rūkytų dešrų gamybai. Dešrų gedimas, jų sukėlėjai. Apsaugos priemonės. Gyvulių kraujo MO. Subproduktų MO. Odų mikrobiologija. Žarnų mikrobiologija. Žuvų mibrobiologija. Šviežios žuvies MO. Žuvų gedimo sukėlėjai. Perdirbtų žuvų produktų MO. Nežuvinių mikroorganizmų žuvų mikrobiologija. Kepimo mielių mikrobiologija. Mielių gamybos kenkėjai. Grūdų ir jų produktų mikrobiologija. Kruopų ir miltų MO. Duonos gedimai sukėlėjai ir profilaktika. Konditerinių gaminių mikrobiologija. Cukraus gamybos mikrobiologija. Alaus gamybos MO. Alaus gamybos kenkėjai ir profilaktika. Vyno mikrobiologija. Vyno gamybos mikrobiologinis tikrinimas. Etilo alkoholio gamybos mikrobiologija. Organinių rūgščių gamybos mikrobiologija. Fermentinių preparatų gamyba mikrobiologija. Aliejų, margarinų mikrobiologija. Vaisių mikrobiologija. Vaisių laikymas konservavimas. Daržovių mikrobiologija. Daržovių laikymas ir konservavimas. Sanitariniai ir higieniniai reikalavimai įmonėms.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Šperos
Kategorija:
Apimtis:

28 psl.

Lygis:

4 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Kauno Technologijos Universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 65.56 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą