Įkelti darbą
Šperos.lt
> Biologija
> Grūdai
Grūdai
10.0
(
4
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
Aprašymas:
Mityba: grūdai. Įvadas. Grūdų cheminė sudėtis. Technologinių procesų įtaka perdirbimui, paruošimui, vartojimui, pateikimui. Grūdų poveikis organizmui. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:
Namų darbai
Kategorija:
Biologija
Apimtis:
9 psl.
Lygis:
3 klasė / kursas
Švietimo institucija:
Vilniaus kolegija
Failo tipas:
539.93 KB
Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!
Atsisiųsti šį darbą
Panašūs darbai
Grūdinės kultūros importas ir eksportas
Žemės ūkio kultūrų technologijos
Visaverčio suaugusių šunų ėdalo marketingo plano parengimas: AB "Kėdainių grūdai"
Baldų gamybos ateitis ir tendencijos
Įmonės organizacinė sandara ir valdymo principai: AB "Kėdainių grūdai"
Žemės ūkio technologijų pagrindai
Sveika mityba (9)
Pieno produktų technologinis aprašas