Šperos.lt > Biologija > Žemų temperatūrų poveikis audiniams ir mikroorganizmų veiklai

Žemų temperatūrų poveikis audiniams ir mikroorganizmų veiklai

www.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.ltwww.speros.lt
9.8
  (
1
atsiliepimai)
Atsisiųsti šį darbą
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
www.speros.lt
Aprašymas:
Įvadas. Žemų temperatūrų poveikis audiniams. Kristalai ir jų formos. Kristalizacija. Produktų užšaldymo eiga. Iššalęs vanduo maisto produktuose. Žemų temperatūrų ardomasis poveikis. Šalčio poveikis augalų ir gyvūnų audiniams. Žemų temperatūrų poveikis mikroorganizmams. Oro mikroflora. Produktų mikroflora. Mikroorganizmų atsparumas žemai temperatūrai. Mikroorganizmai žmonių gyvenime ne tik žalingi. Šaldytų produktų apsaugojimas nuo žemos temperatūros poveikio. Išvados.
Rodyti daugiau
Darbo tipas:Referatai
Kategorija:
Apimtis:

24 psl.

Lygis:

3 klasė / kursas

Švietimo institucija:

Aleksandro Stulginskio universitetas

Failo tipas:

Microsoft Word 117.98 KB

Atrask reikiamos informacijos šiame darbe!Atsisiųsti šį darbą